FARA I MIN NÄRHET!

2010-08-31 @ 22:28:56 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Asså igår fick jag ta bort min tandställning, och då blev det typ helt blodigt och så på tandköttet, blödde som bara fan, men det gjorde inte ont. Men iallafall, då sa min tandläkare (inte PeterPsykopat) typ så här: "Nu är ditt tandkött lite sargat." Och jag ba: "HJÄLP ASSÅ BASILISK ELLER?!" Samtidigt på radio gick det en reklam där de sa "faror i din närhet!" ASSÅ DOM VARNAR MEJ! PeterPsykopat tänker säkert mörda mig med typ handsprit (seriöst, han har så mycket så jag håller på att kvävas) (Reklamen sa egentligen "varor" inte faror, men med mina öron går det som det går)

Iallafall, sen fick jag bita på en blå grej så stoppa hon in den i munnen på mig och sa bit. Jag bet. Och då sa hon: "Hacka! Hacka! Hacka!" ASSSÅÅÅÅÅÅ jag tycker om min Basilisk/Hackspett tandläkare!

I'M NOT DEAD! Just lazy

2010-08-25 @ 22:57:11 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

YAH! Jag är inte död, bara lat. Mitt nya ordspråk tror jag. skojja
men men, nu har jag typ inte skrivit på typ 50 år och detta är vad jag har hunnit med sen senast: Kollat ut NARUTO, varit i Göteborg, börjat skolan och.... hmmm..... VET INTE!

MENmen.

Det var så här: Vi åkte till Göteborg en kall och dimmig måndagseftermiddag klockan ett... skojja. Men vi började åka buss till gbg på måndagen, bussen gick sönder, fick byta i typ jönköping, dubbeldäckare. kom fram vid sju och kunde inte finna Beckys bagage, blev SKITOROLIG! Men sen hade den trillat ner i nåt hål. Så vi fick den sen. Men sen så visste vi inte var vi skulle möta Lollo så vi typ gick förbi varandra, men sen ringde vi och då kom allihop till pressbyron. Sen åkte vi sån här... vagn grej till Lollos lägenhet, råkade betala 15 kr i onödan, för det kom ändå ingen kontrollant eller vadfan det heter. sen typ se på DEXTER sen sova.
TISDAG: Åkte in till stan och shoppade, hittade en fin klänning. Och en målarbok. typ. Senva inte villekulla uppet så vi kunde inte gå på kakbuffé. ARG! Sen gick vi till Ellinor och fira födelsedag. Sen åka hem, se på dexter, sova. typ.
ONSDAG: LISEBERG-TIME! Kul på liseberg, förstörde mina skor. The Ark kom dit, men det enda jag såg av det var deras svart-vita-snurriga bakgrund. Sen hem, dexter sova.
TORSDAG: BORÅS! Åkte till Borås, behövde inte betala buss, för busschauffören orkade typ inte. Sen titta vi på djur. Dom var fina, men vi fick tyvärr inte syn på några lodjur. Sen gick vi omkring i stan på väg till busstationen. Jag var trött och mina fötter typ gick sönder, så jag trilla nästan på gatan. FAN VAD ONT! Sen när vi skulle tillbaka till gbg så bara gick vi på. Vi sket i o betala men chaffisen sa inte till oss. Vi typ plankade från borås till gbg! AWESOME!
FREDAG: Åkte in till stan på morgonen, så blev det att kolla i en second hand affär, hitta inget. Sen åkte vi till naturhistoriska och kollade på uppstoppade djur och en äcklig RIKTIG val som var typ uppstoppad. sen typ sprang vi omkring i en liten labyrint, ASKUL! älskar labyrinter! Sen skulle vi till bussen, så åkte vi hem igen.

Aja, har iallafall börjat 8:an nu YAY PÅ MEJ! första dan var okej, men nu idag andra dan gick typ åt skogen på morgonen! Min fukking mobil gör sig inte hörd så jag försov mig till typ 10 i 8! som tär är börja jag ju vid typ halv nio, men ändå! Jag gorde iordning mig snabbt som fan, sen skulle jag ta på mig linserna och sen ba va inte den vänstra där! Jag kolla på golvet, hade tappat den i gårkväll där så den var stenhård och asskitig! jag slängde den i soptunnan, tog på mig glasögonen och cyklade iväg. Sen kom jag på att jag hade glömt lägga den högra linsen i vatten och låsa dörren, var tvungen att cykla TILLBAKA! Sen fixa jag det och så åkte jag. kom inte för sent ändå, jag har världsbäst cyklarskills. sen hade jag ju totalt glömt frukost, så gick typ och var hungrig hela tiden. konstigt nog kände jag inte av det förrän halv ett typ. men EVIG FÖRDÖMELSE på den dagen!

BÄSTA gömstället.

2010-08-14 @ 01:11:09 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

ASSÅ! jag har letat efter min fukking dagbok i typ evigheter och idag ville jag ha den igen typ kl 12 på natten så jag bara typ vände upponer på rummet, leta i alla lådor, tillomed under sängen! INGENSTANS! Tanke 1 som slog mig: Jag är farligt smart när jag väljer gömställen. Tanke 2 som slog mig: Nån pink haired bastard hade snott den! Fas varför skulle man göra så? Tanke 3 som slog mig: Den gick upp i rök. (saker gör så ibland JAG LOVAR) Satte mig på sängen, eländig som jag var och helt plötsligt! Bara hoppar jag upp, sätter mig på golvet och lyfter på den FUKKING MADRASSEN! Börja nästan tjuta! DÄR LÅG DEN! MIN HELIGA SVARTA FULA ÄCKLIGA DAGBOK! ♥♥♥ den är HELIG! och BARA MIN! Fatta, en dagbok liksom! Man skriver ner ALLT i den! Liksom det heligaste! tanken på att min helighet skulle hamna i någon annans händer... USCHHHHHHHHHH! MIN! Haha, när jag läser det här imorgon kommer jag tänka att jag är helt störd och har skämt ut mig för de som läser min *host* mycket intressanta blogg. jaja, vad jag har kommit fram till idag: under madrassen är det BÄSTA gömstället. Asså vem fan gömmer saker där? Jo, jag! Jag menar, vem hade ens tänkt på att LETA där?! Seriöst, jag är störd.