Vampyrer?

2010-07-14 @ 15:53:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja, som vi alla vet pågår just i detta nu en vampyr-hysteri i hela världen. Idag när jag kollade på msn-video så anns det ett klipp där de berättar om den nya tonårs-trenden i USA, nämligen att göra vampyrbett på varandra för att visa att de typ "tillhör" varandra! Snacka sjukt? Alltså de som är ihop biter varandra i halsen så det börjar blöda! Sen har läkare varnat om att man kan få typ hepatit och HIV eller nåt. De sa att 10-15% av alla sår blir infekterade! Men dom fortsätter ändå?! Klart dom gör! Stupid americans. Hoppas den trenden inte slår sig ner i Sverige också, för det skulle bara vara sjuktsjuktsjukt!

I Jordgubbarnas värld...

2010-07-09 @ 01:11:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Cha cha bloggen :* skojja

Idag så blev det att typ göra vad jag alltid gör på sommarlovet, nördar. Suttit och spelat RO och var så himla stolt för att jag nådde fram till mitt mål att bli job lvl 70 SÅ GICK DET INTE att bli nästa jobb! Jag blir sur. Nu lät jag väldigt nördig.

Men iallafall. Sen blev det att åka till Jordgubbarnas värld i Vassbäck typ och plocka jordgubbar. Vi irrade runt i typ 20 minuter innan  vi frågade en snubbe om vägen. Sen hitta vi och upptäckte att man behövde egna hinkar. Såna hade vi inte, bara 1 jätteliten i bilen och en glassburk, men mamma har alltid påsar i väskan, så mamma tog en nettopåse så delade Rebecka och jag på resten. Sedan sprang vi ut och började plocka, men efter ett tag kom en tant och sa att gränsen gick typ 3 meter från oss. VI PLOCKA PÅ FÖRBJUDET OMRÅDE! Då sprang vi iväg till de bären som var tillåtna att plocka, men de vi plockade först var finast. Sen typ precis i slutet hitta jag AWESOME ställe, men då hade vi redan så mycket. Så när vi skulle väga och betala kosta det 174 kronor! Haha, catch där. Nästan 6 kilo bar vi med oss hem alltså. Så sen typ framåt 10-11 blev det att käka jårdgubar! mums. Imorrn blir det Jordgubbe á la tårta!

För övrigt så köpte jag en barbapapa bok igår, OCH DÅ RAKAR DOM BARBA SKÖN!

Då grät Barba Skön.

Haha, ny blogg - igen

2010-07-02 @ 19:34:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Haha, ja nu har jag skaffat mig en ny blogg igen. Otäck vana det där. Jag tog bort min gamla blogg för att jag hade fel bloggsida. Den här är mycket lättare! Men fortfarande ful design. Ska ändra på det inom 2 veckor! Haha, internskämt som inte berör utomstående kommer dyka upp, till exempel själva bloggnamnet. Jaja, får se hur mycket jag kommer skriva här.

P.s. Min syrra föll för grupptrycket >:D

Välkommen till min nya blogg!

2010-07-02 @ 19:26:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()