Poliser, bögar och örhängen!

2010-11-18 @ 21:13:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Haha, velken aktiv blogg :D

Aja, nu ska ni få höra om de två senaste dagarna i mitt life:

Poliser: Blev stoppad av polisen (tänkte OMG! vad har jag gjort?) De blinkade åt mig med sin ficklampa och så stannade jag. De sa: "hur gammal är du?" Jag sa endast sanningen och ingenting annat. "14". Då sa de: "Du har inga lysen på din cykel" sa de, jag ba "WTF?" så sa de: "Du hade tur, om du hade varit 15 hade du fått böta 500 spänn." Jag ba "WUT?!" Men så sa de att jag fick gå hem resten av vägen. Så då gjorde jag det. Ofta de inte sa något om att jag inte hade hjälm! N00bs. skojja. Mötte mamma på vägen hem och berättade om poliserna, mamma sa: "jaha, men då tar jag skogsvägen, för jag har inte heller något lyse!" sen cykla hon iväg. Det var mycket spännande :)

Bögar: Min klass är obsessed with bögar! De kramas och pussas i klassrummet, sitter i varandras knän och säger gulliga saker. Vilka som är ihopparade varierar från vecka till vecka. Nu har rökarN börjat böga sig NOT CUTE! Bara lille milkyLover är gullig. :)

Örhängen: Kort här. Becky och jag tog på oss varsitt örhänge och gick ut. När vi gick tillbaka sa Becky: "Jag har bara ett örhänge." Jag sa: "Jag har också bara ett örhänge. Fast jag har tre." AHHAHAHAHAH

(dålighumor.se)

:DD